Gastenboek

21 thoughts on “Gastenboek

 1. 30-09-2013

  Ons vakantiehuis “Schans den Haeck” is door Louis Louwerse, Stefan en met behulp van Buienrader geschilderd.

  Wij zijn heel tevreden over het resultaat en ook de goede adviezen van Louis die daaraan voorafgingen.

  Dank voor de prettige samenwerking en geleverde vakwerk.

  We vinden het schitterend geworden.

  Ton en Goswin van Eijck

 2. Eigenlijk had ik een voor en na foto moeten maken. De aannemer zou de aanbouw schilderklaar afleveren. Dus niet. Onbegonnen werk om er zelf aan te beginnen, dus de hulp van Louis maar ingeroepen. Het resultaat mag er zijn! Ik had nooit gedacht dat het nog zo strak en licht kon worden. Het is bijna kunst met een hoofdletter. Met dank aan Louis en zijn collega, ik kan ze aan iedereen aanbevelen.:-)

 3. Louis, wat heb jij een ontzettend mooie site ! Je werk is prachtig weergegeven op deze manier. Een kanjer in je vak zullen we maar zeggen.

 4. Wij zijn zeer tevreden over jullie schilderwerk aan ons huis. Heel vakkundig gedaan, met goede uitleg erbij! Hele leuke sociale schilders zijn het in dit bedrijf. Dus een aanrader ! En wat een prachtige overzichtelijke site is dit ! Compliment !

 5. Bekijk de speeltuin op vakantiepark “Residentie Walcheren” en weet dat LLSW dit meesterwerk geschilderd heeft. PROFICIAT 🙂 🙂

 6. We kunnen iedereen dit schildersbedrijf aanbevelen ! Leuke, vriendelijke en zeer goede schilders !Bij ons hebben je het huis fantastisch goed geschilderd. Dat is kwaliteit !

 7. Bedankt voor jullie prachtige wenskaart. Wij zijn fan van de zee, dus voor ons is de kaart een aangename souvenir. Fijne dagen ook aan de collega`s van LLSW schilderwerken.

 8. Warm aanbevolen! Vakbekwame schilders, denken mee, vriendelijke mensen, leveren uitstekende kwaliteit en service. Ons huis is fantastisch gedaan. Dank je Louis Louwerse. 🙂

 9. Bedankt voor het schilderen van ons huis. Vakkundig gedaan door Louis Louwerse en zijn mannen. Alles zeer netjes opgeruimt, wat een advies, kwaliteit en service. Onze complimenten.

 10. Wat heb jij een mooie site Louis !! En wat een mooi schilderwerk ! Ook bij ons hebben je het super mooi gedaan. Geweldig bedrijf met vakkennis op en top !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *